19 септември 2016 г.

Нежна картичка за рожден ден

Розов цвят, дантела, зебло, перлички и цветя... сигурно се досетихте, че става въпрос за картичка за 4 годишно момиченце. Не кое да е момиченце, а едната от двете приятелки на дъщеря ми в кооператива.
Аля като я видя възкликна, че е за нея или поне иска такава за своя рожден ден (както като види повечето неща, които създам - струва ми се, че това е голяма оценка).




Напоследък, по една или друга причина, ми остава все по-малко време за крафт дела. Затова и избора на формата беше възможно най-бързия и ефектен вариант. Когато се сгъне напомня на раковина (да си отива на първоначалната идея за подарък и темата с русалките), а при отворен вариант - се подпира на етикет и стои като малка картина.


С Аля пожелаваме на Айя да бъде много здрава, да расте щастлива и да вярва в добрите приказки, защото те съществуват - в и около нас :)







4 коментара:

  1. Shoregir l19 септември 2016 г., 22:16
    I saw your link on WAW and wanted to stop by and say how lovely the pink and burlap look together! So pretty!


    Aby 20 септември 2016 г., 11:37
    Thank you so much! I hope to see you to stop by again :)

    ОтговорИзтриване
  2. SO sweet! Love love love the pink and scalloped borders! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Clean and Simple” Challenge! Beautiful colors and design. Well done!

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful card....Thank you for playing at CYP this week....Joolsx

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна розова картичка се е получила! И аз бих искала такава :) Благодаря ти, че я сподели с нас в Щурите предизвикателства. Късмет и ще те чакаме отново, поздрави Валентина ДТ

    ОтговорИзтриване